Print
Category: Uncategorised
Hits: 1340

        În data de 14 noiembrie 2017, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, și la iniţiativa Părintelui Protoiereu Nicuşor Puflea, în biserica Parohiei ,,Sf. M. Mc. Gheorghe” din oraşul Giurgiu a avut loc activitatea denumită ,,Viata si Personalitatea Sfantului Ioan Hrisostom”, având motto-ul ,,Smerenia este viața virtuții si moartea păcatelor’’(Sfantul Ioan Gură de Aur 347 – 407).

         Programul a fost coordonat de către domnul Botgros George, profesor de Vechiul Testament din cadrul Seminarului Teologic Ortodox ,,Teoctist Patriarhul” al eparhiei noastre.

         La această acţiune, desfasurata cu prilejul a 1610 ani de la mutarea la Domnul a celui între Sfinți, Părintelui nostru Ioan Gură de Aur, au fost prezenţi toţi elevii Seminarului Teologic, precum şi numeroşi credincioşi ai parohiei, cărora le-au fost prezentate viaţa, activitatea şi opera Sfântului, precum si documentare video elocvente.

         Părintele protoiereu Nicuşor Puflea le-a vorbit tinerilor seminarişti despre multe aspecte din viata si activitatea Sfantului.